• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Санітарний стан

Затверджено

Завідувач Огульцівського

ДНЗ «Калинка»

_________К.М. Коток

01 серпня 2016 року

ЧЕРГОВА ДЕЗІНФЕКЦІЯ

1. Віхтик кип’ятити в 2% содовому розчині 15 хвилин. Розчин – 20 грам соди на 1 л води.

2. Прибиральний матеріал замочувати в 0,5% розчині на 1 годину.

3. Чергове прибирання проводити мильно – содовим розчином. Розчин 200 грам на відро води.

4. Посуд мити в трьох водах 1 пачкою соди на відро води. При закінченні полоскання, посуд облити окропом.


Затверджено

Завідувач Огульцівського

ДНЗ «Калинка»

_________К.М. Коток

01 серпня 2016 року

ГРАФІК ВОЛОГОГО ПРИБИРАННЯ ГРУПИ

ВРАНЦІ 8-00

ПІСЛЯ СНІДАНКУ 9-00

ПІСЛЯ ЗАНЯТЬ (музичного, фізкультури)

ПІСЛЯ ОБІДУ 13-00

ПІСЛЯ ПОЛУДЕНКА 16-30


Затверджено

Завідувач Огульцівського

ДНЗ «Калинка»

_________К.М. Коток

01 серпня 2016 року

ГРАФІК МИТТЯ ІГРАШОК

Іграшки для дітей мити 1 раз в день

з 13-30 до 14-30 годин.

ІНСТРУКЦІЯ З МИТТЯ ІГРАШОК

Нові іграшки ( за винятком м’яконабивних) перед використанням необхідно помити з милом протягом 15 хвилин під проточною водою (37С) і висушити на повітрі. Гумові, поліуретанові, піно латексні, пласти зольні й інші аналогічні іграшки слід ретельно викручувати.

Іграшки миють гарячою водою та щіткою, милом або 2% розчином питної соди у спеціально призначених для цього і промаркованих мисках, потім промити під проточною водою (37С) і висушити.

Ляльковий одяг перуть і прасують у міру забруднення.

М’яконабивні іграшки наприкінці кожного дня необхідно дезінфікувати протягом 30 хвилин бактерицидними лампами, встановлених на відстані 25см.


Затверджено

Завідувач Огульцівського

ДНЗ «Калинка»

_________К.М. Коток

01 серпня 2016 року

ГРАФІК ПРОВІТРЮВАННЯ

Спальна кімната 11-00 – 11-30

Групова кімната 7-30 – 8-00,

11-30 – 12-00

Класна кімната 10-30 – 11-00,

14-00 – 14-30


Затверджено

Завідувач Огульцівського

ДНЗ «Калинка»

_________К.М. Коток

01 серпня 2016 року

ГРАФІК

вологого прибирання спальної кімнати

Вранці 10-30

Після сну 16-00


ГРАФІК ВИДАЧІ ГОТОВИХ СТРАВ

СНІДАНОК 8-00

ОБІД 12-00

ВЕЧЕРЯ 16-00


Затверджено

Завідувач Огульцівського

ДНЗ «Калинка»

_________К.М. Коток

01 серпня 2016 року

ГРАФІК ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРИБИРАННЯ ГРУПИ

Генеральне прибирання приміщень дошкільного навчального закладу проводиться щоп’ятниці.


ПЕРСПЕКТИВНЕ МЕНЮ НА

ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2016 / 2017 років

Понеділок:

СНІДАНОК: салат овочевий, картопляне пюре, 60/100/70/180/35/5

Риба смажена, чай, хліб з маслом.

ОБІД: Салат овочевий, борщ з м’ясом, 60/200/30/60/100/180/50

котлета, каша вівсяна, компот, хліб

ВЕЧЕРЯ: Сік, булка, банан 180/30/100

Вівторок:

СНІДАНОК: Салат овочевий, рис варений, 60/100/30/50/5

яйце варене, чай, хліб з маслом.

ОБІД: Огірок солоний, суп манний на м/б, 60/200/200/180/45

плов з м’ясом, сік, хліб.

ВЕЧЕРЯ: Компот, булка, яблуко 180/50/100

Середа:

СНІДАНОК: Салат овочевий, молочна 60/200/180/30/5

каша пшоняна, чай, булка з маслом.

ОБІД: Салат овочевий, суп картопляний з м’ясом, 60/200/30/100/60/50/180

макарони відварні, котлета, хліб, компот.

ВЕЧЕРЯ: Молоко, вафлі, яблуко 180/20

Четвер:

СНІДАНОК: Каша молочна рисова, 200/50/180/50/5

чай, хліб з маслом.

ОБІД: Салат овочевий, суп овочевий з м’ясом, 60/200/30/100/70

картопляне пюре, гуляш, компот, хліб.

ВЕЧЕРЯ: Молочний кисіль, печиво. 180/50

П’ятниця:

СНІДАНОК: Пшенична каша, чай, 100/180/30/5/10

булка з маслом, сир твердий.

ОБІД: Салат овочевий, суп з м’ясом 60/200/150/30/180

вермішелевий, вареники з капустою, хліб, компот.

ВЕЧЕРЯ: Кисіль, вафлі, апельсин. 180/20/80

Понеділок:

СНІДАНОК: Каша молочна вівсяна, 205/180/30/5/10

чай, булка з маслом, сир твердий.

ОБІД: Салат вітамінний, суп на м/б 50/250/150/180/50

гороховий, картопля тушкована

з м’ясом, компот, хліб.

ВЕЧЕРЯ: Сік, вафлі, апельсини 150/15/100

Вівторок:

СНІДАНОК: Тушкована капуста, 50/100/180/50/5/10

каша пшенична, чай, хліб з маслом, сир твердий.

ОБІД: Салат вітамінний, розсольник 50/250/150/180/40

На м/б, вареники з картоплею, компот, хліб.

ВЕЧЕРЯ: Молоко, булка. 180/30

Середа:

СНІДАНОК: Каша гречана, риба 150/50/30/180/35

смажена, огірок солоний, чай, булка з маслом.

ОБІД: салат вітамінний, борщ на м/б, 50/250/100/70/180/50

макарони відварні, котлета, компот, хліб.

ВЕЧЕРЯ: молоко, булка,банан

Червер:

СНІДАНОК: Оладі з повидлом, чай 130/10/180

ОБІД: Салат вітамінний, суп на м/б 50/250/60/100/180/50

картопляне пюре, компот, хліб.

ВЕЧЕРЯ: сік, цукерки, печиво. 150/10/10

П’ятниця:

СНІДАНОК: сирники з сметаною, чай 130/5/180

ОБІД: салат вітамінний, суп вермішелевий 50/205/150/50/180

на м/б, плов з м’ясом, компот, хліб.

ВЕЧЕРЯ: Сік, печиво, банан. 150/20/100

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.